Particulieren

De-belastingman.nl verzorgt Uw belasting-aangifte.
Wij doen dat elektronisch en U krijgt van ons de exacte berekening. Tevens bekijken we of U in aanmerking komt voor de TSZ (bestemd voor mensen met een laag inkomen en ziektekosten).
Daarnaast kunnen wij ook voor U de huurtoeslag, de zorgtoeslag, het kindgebonden budget, kinderopvangtoeslag en de voorlopige aanslag/teruggaaf beoordelen en aanpassen. De laatste jaren komen er steeds meer mensen voor een toeslag in aanmerking. In 2023 zelfs 550.000 mensen extra.
Uniek is de veelgeprezen nazorg. Mochten er vragen van de belastingdienst komen n.a.v. de door ons ingevulde aangifte, dan lossen we dat richting de belastindienst.

Nu de blauwe envelop gaat verdwijnen, kunnen wij de aanslagen voor de inkomstenbelasting en de beschikkingen van de toeslagen digitaal binnen krijgen.

We doen dit voor € 65,00  en indien er een fiscale partner is € 75,00, voor de normale biljetten. Bent U lid van Meijo, dan ontvangt U € 5 korting.Ook kunnen wij als blijkt dat U in de voorgaande jaren veel geld hebt laten liggen, nog bezwaarschriften voor U insturen. 


Bel of mail voor een afspraak
 06-18151154  of 0512-523645
e-mail: info@de-belastingman.nl
Home
Diensten
Bedrijven
Particulieren
Links
Contact